Timmer- en Aannemersbedrijf

C. van der Weide

Over ons

Graag wil ik in een korte omschrijving mijn bedrijf aan u voorstellen.

Timmer- en Aannemersbedrijf C. van der Weide is al ruim 38 jaar gevestigd in de bouwbranche en heeft door de jaren heen een goede vaste klantenkring opgebouwd. Ook werken wij met vaste onderaannemers die samen met ons de projecten tot een zeer goed eindresultaat weten te brengen.  En daar zijn wij trots op! 

Wij kunnen u van dienst zijn met uw project,  of het nu om een kleine aanpassing of een gehele woning gaat. Samen met u wordt er gesproken over wat uw wensen zijn, en aan de hand daarvan wordt er een offerte op maat gemaakt, tekeningen en een vergunning aangevraagd.
Op deze manier proberen wij u de zorgen uit handen te nemen.

 

Wij zijn er voor alle timmerwerken in en om uw woning of bedrijf. Van interieur (af)timmerwerk tot geheel nieuwe houten kozijnen, deuren, trappen of dakkappellen. We maken het in de stijl die u wenst, geheel op maat. Zowel voor particulieren als bedrijven, voor verbouwingen van nieuwbouwwoningen of renovatie van oude woningen. 
In onze eigen werkplaats bereiden we alles voor, waarna we snel en vakkundig bij u plaatsen, op het moment dat het u uitkomt.

 

 

 

Opbellen
E-mail
Info